O NAMA

Dobrodošli na sajt kompanije

HIDRAULIKA KURELJA PROLETER doo!

Mi smo HK PROLETER, specijalizovani za proizvodnju i servis hidrauličnih platformi, zglobnih i teleskopskih, koje dosežu radnu visinu do 20 metara.

Takođe, izrađujemo sve vrste tovarnih sanduka sa aluminijumskim i čeličnim stranicama različitih visina i dužina, kao i jednoosovinske i dvoosovinske prikolice za prevoz dugačkih tereta. Naša ponuda uključuje i samopodizače kontejnera sa zadnjim hidrauličnim stabilizatorima, press kontejnere, kiperske nadgradnje za sve tipove teretnih vozila, specijalne nadgradnje za prevoz otpada, ugradnju i servis miksera za beton, kao i pripremu vozila za ugradnju zimske službe.

Ponosni smo što smo ovlašćeni distributer i serviser PM hidrauličnih dizalica, a pružamo i servisiranje i održavanje svih vrsta i tipova hidrauličnih dizalica. Pored navedenih proizvoda, nudimo reparaciju i servis za sve tipove nadgradnji koje se koriste, a zahtevaju prepravke ili popravke.

Naš strateški cilj je da tržištu pružimo samo proizvode visokog kvaliteta, osvedočenog na svetskom nivou, u skladu sa međunarodnim standardima. Naši poslovni partneri mogu da potvrde kvalitet naših proizvoda i usluga. Uspostavili smo sistem menadžmenta kvalitetom prema standardu SRPS ISO 9001/2001 još 2008. godine, kao i sistem upravljanja zaštitom životne sredine prema standardu SRPS ISO 14001/2005.

Svoj poslovni razvoj usmeravamo prema potrebama i zahtevima tržišta, uz stalan rast prometa, specijalizujući se za programe koje nudimo. Naša posvećenost kvalitetu i inovacijama čini nas pouzdanim partnerom za sve vaše potrebe u oblasti hidraulike.

Politika integrisanih sistema menadžmenta

Naši partneri

Scroll to Top